Der er dage, hvor sorte skyer fylder hele stuer. Hvor tankerne kredser om problemer og sorger – store som små. Dem føles det, som om der er mange af. Som om de aldrig stopper. Som om den ene bekymring bare står i kø for at overtage den næste.

Men så er der dage, hvor man opdager, at det er det hele værd. Dage, hvor sønnen viser sig fra sin smukkeste og mest betænksomme side. Hvor datteren ser ud til at få lov at nå sine drømme – og hvor stedsønnen underholder sine 4 gode venner i kælderen. Sådan en morgen, hvor manden vækker en med et smil og et kys. Sådan en dag, hvor havens farver sådan brænder sig fast på nethinden, ligesom det smil, der kommer helt nede fra maven af – og sætter sig fast, smørret og bredt, om min mund.

En kunstpause hvor alt, for en stund, er helt perfekt. Ingen bekymringer, ingen problemer, ingen negativitet. Kun ren rå lykke.

Jeg vil lade lykken bundfælde sig. Og lade den lige så stille sive ud i alle mine celler. Tage en ekstra kop kaffe. Og nyde udsigten – igen

Det er dage som idag, man kommer i tanke om, at alle bekymringerne, alle sorgerne: Livet er det hele værd – alene fordi der er dage som idag.

/ ..sagde hunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *