Jeg har fundet ud af, hvordan den krig bliver ført nu. De er ganske enkelt ude på, at kvæle alle mennesker i København i avispapir! Meningen er ganske simpel, hvis avis, der kan svine mest i bybilledet.. og endnu er der bestemt ingen vindere.

Er man så heldig at befinde sig på Nørreport Station hver dag, har man nu direkte og gratis adgang til følgende aviser dagligt:

Urban, Metro Expres, Metro Expres Aften, 24timer, Dato, Berlingske (Nu i NYT FORMAT!!!) og Politiken.

Jeg griner dagligt af Politikens stakkels abonnementfiskere. “Var det ikke noget med et abonnement på Politiken” står de og siger med bedende øjne – mens pige ved siden af hende, udleverer Berlingerne gratis – og to andre lige lidt længere nede af gaden også gerne vil af mere deres gratissprøjt.

Jeg går bare og venter på, at der står en fra “Alt for Damerne” – eller måske “Illustreret Videnskab” og forærer deres blade ud gratis. Se – DET kunne jeg bruge til noget.

/ Formidling

5 Replies

  1. Nu spørger vi ham jo altså også kun så meget, fordi talepædagogen mener, at det kan være en hæmsko for ham at blive ved med at “have frihjul” i forhold til at svare. (Som han har haft hidtil)
    Så jo – mor MÅ spørge meget. Mor SKAL spørge meget -for det har mor ikke gjort nok ud af før,- og derfor er det bedre han bliver træt af at svare, end at han bliver helt “fri”. Men det er specifikt min søn. Jeg vil under normale omstændigheder give dig ret i, at man ikke skal spørge så meget, at barnet bliver træt af at høre på det.
    Jeg er selv voldsomt imponeret over den udvikling, han har lagt for dagen som resultat af alle spørgsmålene – og jeg er rigtig glad for alle de små bidder af information, han giver mig.
    Ideen her er ikke, at mor skal vide alt hvad han har lavet i løbet af dagen. (Den del får jeg af pædagogerne, for at have noget at spørge om!)
    Men at Jonathan forstår, at mor er interesseret i at vide, hvad han har lavet -og at han skal lære at fortælle små sammenhængende historier om dagen, der er gået, som del af det sociale liv.
    Mange hilsner
    Pernille

  2. Jeg synes om,at han ikke gider sin mor sproger og sproger ham.men han vil gerner hun leger og noge gang ville han fortæller om ,hvad han har gjort i børnehave.Mor må ikke sproger meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *