Da min svigerinde var højgravid – og lige omkring sin terminsdato – kløede det i fingrene, ørerne og nysgerrigheden, at få at vide, hvorvidt hun var ved at have veer eller ej.

Men det vedkommer jo slet ikke mig!

Det er sådan en irriterende vane, det med, at alle pludselig bliver så interesseret i den højgravides velbefindende.. Og groft i virkeligheden – for alt andet lige – så får jeg jo nok besked, hvis der sker noget! Jeg får ihvertfald besked, når den højgravide mener, jeg skal have besked. (Og måske til den tid ikke længere er så højgravid)

Men sådan er jeg altså.. Den næste måned bliver lidt lang – rent nysgerrighedsmæssigt.. Jeg må indrømme, at der er en bestemt veninde, der oftere og oftere figurer i mine tanker. Og kløen, for at ringe og spørger – eller skrive og spørge bliver størrer hele tiden.

Men jeg gør det ikke!! 🙂

5 Replies

  1. Da jeg var højgravid, præsterede jeg at sidde og glo på en ringende telefon uden at tage den. Jeg VIDSTE bare, at dem i den anden ende ville spørge, om jeg havde født. Og det havde jeg jo ikke. Bagefter syntes jeg det var barnligt gjort af mig ..

  2. Jeg stirre tit på ringende telefoner og ubesvarede mails – nogen gange tror jeg at ventetiden er sværere for mine omgivelser end den er for mig :o)
    Sidst jeg var gravid endte jeg med at give folk opgaver når de ringede – altså “hvis du vil ha besked når jeg har født kunne du jo lige vaske min bil i dag” Det dæmpede larmen fra telefonen lidt :o))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *