Sommerferien er skudt igang – og dermed er vores aktivitetskalender nu i fuld sving. Første bud på en sommerferieaktivitet prøvede vi i Kildedal Event: Frisbee-golf.

Det lød tåbeligt i forvejen – men alternativet var fodboldgolf – og da vi alle er boldmongoler, blev det til frisbee i stedet. I mit stille sind havde jeg accepteret, at jeg ville blive den sidste – og at jeg hver gang ville bruge mine 10 skud. Nå ja – hvad gør man ikke for ungerne.

Vi ankom og allerede de frisbee vi fik udleveret, vidnede om, at dette var noget lidt andet end hedenstids plastic-frisbee. Disse var hårdere og tyndere. Og allerede ved første kast, fandt jeg ud af, at de også var nemmere at styre.

Banen var typisk 35-40 meter lang – og kunne indeholde forhindringer som træstubbe – eller typisk – at banen drejer lidt. Der var 18 huller – og så var det bare om at komme igang.

Og det var overraskende hyggeligt! Overraskende morsomt – og vi var overraskende gode til det! Ricky billirerede sammen med sin ældste søn. Jeg klarede midtersporet, mens Jonathan og ældstesønnens kæreste delte sidstepladsen. Men for alle – uanset niveau – var det sjov. Og der var ingen, der brugte deres 10 mulige kast. Jeg tror vi maks var oppe på 8 nogle enkelte gange.

Hele familien var enige om, at frisbeegolf godt kunne være en aktivitet en anden dag.

/ ..sagde hunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *