Jeg tog turen begge veje igår. Først på arbejde – og dernæst tog jeg de 19,2 km hjem igen. Begge ture gik som planlagt – ganske fornøjeligt. Dermed har jeg også tænkt mig at indlede næste etape i min plan: At cykle både frem og tilbage.

Men sådan en cykeltur gør tøjet vådt – meget vådt – og nej, det er ikke fordi det regnede. Så da jeg endelig kom hjem, skyllede jeg mit tøj op, for bedre at kunne leve med mig selv her til morgen. Jeg lagde tøjet til tørre på altanen.

Og så er det man står op, og finder ud af, at det har regnet i nat – og at mit tøj er mere vådt nu, end da jeg lagde det til tørrer.

Ingen cykeltur til mig idag. Jeg nød det, jeg kunne mærke indeni – for jeg blev faktisk rigtig skuffet over ikke at kunne få lov at cykle på arbejde. Jeg blev skuffet – fordi jeg havde glædet mig til den friske luft, hjertets moslerier og blodets pumpen. Dejligt at vide, at nu er jeg der: Der hvor jeg hellere vil cykle end at tage toget.

/ Træning

8 Replies

  1. Hvad vej cykler du? Ind til København? For hvis du så ser en lille galning på en blå cykel ræse åndssvagt rundt så må du godt ligge på hjul af ham (Morten cykler også til og fra arbejde) hehe…

  2. Det må være en god fornemmelse i kroppen (og i hovedet) hellere at ville cykle end tage toget.
    Mht. cykelbukser, så fandt jeg et par billige “cykeltrusser”, som faktisk også duer rigtig fint under almindeligt tøj.

  3. Det bliver først om et par måneder. Udskrivning til cykel mv. taget i betragtning.. Men jo – det ville jeg MEGET gerne.
    Manden synes jeg er underlig. Nu har jeg kørt i 3 år uden “særligt tøj” (havde noget gammelt kluns i skabet, jeg brugte) men efter at have prøvet “libresse-ultra ultra ekstra” mellem mig og cykelsadlen, vil jeg få meget svært ved at leve med et par almindelige bukser igen.

  4. Jeps! De havde dem i Aldi til en haltredser. Ikke sådan nogen fikse g-strengs noget, men store, så der er plads til cykelindlægget. De sidder godt, så det er en nem måde at komme ud over et komplet “cykeloutfit”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *