Det var sådan set bare fordi vi lige ville forbi bymidten, for at få en is. Og mens vi sidder der og slapper af – og glæder os til fødselsdagsfesten, vi skal til om en time, så dukker min bror op.

“Har Jonathan været henne og køre motorcykel?”

Vi havde godt hørt lyden af motorcyklen i baggrunden, men vi havde ignoreret det. Vi skulle ikke have Jonathan derover, hvis det kostede penge.

“Det er gratis” forklarede min bror “-og hvis I prøver inden kl. 14, er I med i en lodtrækning”

Klokken var 10 minutter i – så nå ja – hvorfor ikke?

Jonathan kørte lidt rundt på de elektriske motorcykler – og hyggede sig gevaldigt, mens jeg udfyldte kuponen med hans navn og adresse til konkurrencen.

Der gik jo så ikke mere end et par minutter, før manden ved mikrofonen annoncerede, at nu skulle vinderne af de ti motorcykler findes.

Allerede andet navn, er Jonathan. Jeg var helt paf – men samlede da Jonathan op, og fik ham med på scenen. “Du har vundet en motorcykel” forklarede jeg ham igen og igen. Og Jonathan så på de mange kasser – og konkluderede meget hurtigt, at han altså skulle have een af dem.

Men nu var der altså TI vinder – og der var endnu otte, der skulle findes efter os. Det tog sin tid – og imens skulle Jonathan – tre år med krudt i røven – stå på scenen og smile. Derefter skulle der tages billed til lokalavisen, før han endelig kunne få sin motorcykel udleveret.

“Moar – HONATHAN cykle” sagde Jonathan, da vinder nummer fire var fundet – og den første begejstring ligesom havde lagt sig. “Honathan cykle NU” sagde han og pegede på de små røde cykler, han gerne ville over til.

Det endte med at blive et kunststykke af dimensioner, at få Jonathan til at blive på scenen, så længe, at han kunne få overrakt sin motorcykel. Men det lykkedes! Og næste uge kommer han vist i avisen.

Nu ligger monsteret på vores stuegulv. Der er en masse skruer, der skal sættes rigtigt – og man skal vist bruge en hammer.. Den kommer vist ikke til at køre før imorgen – men der er ingen tvivl om, at Jonathan var glad for sin motorcykel!

/ Hjemme hos os

2 Replies

  1. Vi vil se billeder !!! – kæft han er heldig den dreng, godt i ikke fortalte det til Martin, han ville gå til af misundelse;-)
    Tak for i dag, rigtig hyggeligt at ses igen – og tak for billederne – KÆFT han er snavset:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *