.. Fælledgårdens plejehjem?

De søger i Metro idag. Mon de får rigtig mange ansøgere?

Det er jo faktisk det tåbeligste ved det hele: Ved at fortælle historien om de dårlige forhold, bliver forholdene endnu dårligere – for nu er der endnu mindre prestige ved at arbejde der.

Jeg glæder mig til den dag man fra officiel hold anerkender, at hjemmehjælpere, plejere, sosuhjælpere er FOR hårdt presset – og at der derfor skal PENGE på bordet og så skal der findes flere ildsjæle som Thyra fra Plejehjemmet Lotte.

Problemet er bare, at Thyras største "fjende" og største problem at overkomme, netop er "det offentlige" – i form af al den kontrol og al det administrative kontorarbejde. Og hvor mange mennesker findes der i Danmark, der tør og kan tage den kamp op? 

 

/ Mine meninger

2 Replies

  1. Der findes mange – men ikke ret mange der magter at fuldføre på den løn der tilbydes i kampen! Jeg tror ikke det er ildsjæle vi mangler i Danmark, men vi mangler frihed til at tage kampen op, vi mangler styr på forholdene og vi mangler at rykke puden væk under dem der hviler for tungt på den. Det er trods alt lettere at blive sørget for end at tage kampen op ikke???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *