Vi tager afsted på torsdag. 3 overnatninger i Lalandia – og for første gang nogensinde skal min bror, hans hustru og deres dejlige datter med. (Min NIECE… sagt med udpræget stolthed i stemmen.. Har jeg forresten fortalt, at hun har 6 ord, selvom hun kun er 10 måneder gammel??? ) Det er min mor, der har inviteret – med henvisning til sin nys overståede runde fødselsdag.

Lalandia plejer normalt at ende med en gang ondt i maven for hele familien herhjemme. Vi tror, det er fordi badecenteret måske nok er lige vel stort – og der er lige vel nok mange mennesker der. Ikke desto mindre glæder hele familien sig. Det bliver rart med nogle dage i selskab med familien. Men samtidigt er det bestemt også dejlige dage. Den indendørs legepladsen er genial for Jonathan. Indhegnet og tonsvis af udfordringer til min modige dreng – og moren kan sidde vagt ved et cafebord lige uden foran. Med avis og en kop friskbrygget kaffe. Se DET er ferie.

Jeg glæder mig meget til at se, hvordan det går med at rejse med storfamilien. Det har vi ikke prøvet som voksne før. Vi har allerede lagt reglerne. "Man må gerne tage sin EGEN familie på ture – og der er ingen samværskrav" for ligesom at være sikker på, at ingen bliver kvalt i familiær tvangshygge. Og jeg tror såment nok, det skal gå.

Jeg glæder mig ihvertfald vanvittigt til at bruge et par dage i selskab med min niece (Der udtaler ordet Abe bedre og mere korrekt end min 3 årige søn 🙂 ), hendes forældre og vores alle sammens bedstemor.

/ Hjemme hos os

6 Replies

  1. Lyder som en dejlig tur – god fornøjelse.
    Men hvorfor er det lige at det imponerer dig at din mor er bedre til at sige “abe” end Jonathan?? – Jo jo jeg ved jo godt hvad du mener, men det er altså ikke det du skriver :o))

  2. Er “abe” det eneste ord din mor kan sige bedre end Jonathan??? – nå men god tur og forklar lige hvordan ondt i maven kan have noget med centeerts størrelse at gøre? – lidt forvirret

  3. Jamen god tur. Vi var dernede i fredags på endagstur. Alletiders! Ungerne nød det og man kommer lidt i sydlandsk stemning?? Eller er det bare mig der er fjollet?

  4. Lalandia er en vidunderlig opfindelse for familier med børn. Kan godt forstå i glæder jer, rigtig god tur:)

  5. Hvis man kan få det til at fungere med “familie-frihed”, så er det en super måde at tage på ferie på! Vi har gerne mormor med på skiferie. Vi nyder friheden til at stå på ski og hun nyder børnebørnene i fulde drag.
    WIN-WIN i den bedste form 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *