Shirley McLaine finder jeg en anelse tung. Bogen er god nok, men den vækker for mange tanker til, at jeg helt kan følge med. Først fik jeg tankespin omkring rekaination – som pludselig slet ikke var så "far out" en tanke, som den var først. Men nu – sådan rundt regnet 2/3 dele ind i bogen, er der pludselig kommet fokus på UFO'er, rumvæsner og inteligens på et højere niveau.

Bogen er nem nok at læse, men tankerne, der følger med, skal tages i bidder. Så, mens jeg lige synker spyttet, er jeg gået igang med en ny bog.

 

Bill Clinton står for mig, som en god præsident. En præsident, som Michael Moore ikke har kunne finde noget på, på sammen måde, som han lader gallen hagle ned over George Bush. Clinton står for mig, som sympatisk, fordi hans menneskesyn virker smuk og harmonisk. Han var en dygtig præsident, der fik meget ud af sit embede. Men det er min holdning, inden jeg har læst bogen.

Mon ikke jeg, når jeg er kommet en små 1000 sider videre, har et mere nuancerede billed af ham… vel og mærket på HANS præmisser?

Indtil videre virker han som en god fortæller.. og det billed han tegner af sig selv, er som "et normalt menneske". Ingen sølvskeer eller særlige præmisser – kun drevet frem af mennesker omkring ham, der giver ham sunde og fornuftige kerneværdier.. men who am I to say.. Jeg er nået til side 32.

/ Bog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *