Når kvinder snakker parforhold og mænd, starter det – i hvertfald for mig – hurtigt med, at jeg fortæller om nogen af de ting, jeg er utilfreds med i mit parforhold – og omkring min mand.

Men efterhånden som snakken udvikler sig, og man opdager, at andre har andre problemer, ender det normalt med – for mig – at jeg bliver helt taknemmelig for den mand, jeg har.

Godt nok er der mange ting, som andre er meget bedre til end lige min mand. Men når jeg tænker efter, er det også de ting, jeg godt kan leve uden. Tilgengæld har han en masse af de kvaliteter andre mænd måtte mangle. Tænk,- det startede med, at jeg sad og beklagede mig – og endte med, at jeg med et smil om munden må konstaterer, at jeg faktisk er rigtig godt tilfreds – trods alt 🙂

9 Replies

  1. Dejligt at det blev vendt til noget positivt. Jeg tror faktisk, at det er vigtigt, at man bliver en smule mere opmærksom på dette :o)

  2. Jamen sådan har jeg det egentlig også – altså nu har jeg jo ingen mand, og ham jeg har “har” jeg jo ikke sådan i god gammeldags forstand. Men for pokker hvor har han mange fordele frem for andres mækd/kærester – meeeen han har da også nogen af de mere almindelige “fejl og mangler”:-). Du ved den med vaskekurven, toiletbrædtet – og så nogen der er hans helt egne. Men han er absolut god nok på bunden, og han vil jo sikkert også mene at jeg har en del fejl og mangler i forhold til hans ideal kvinde.

  3. Det kender, jeg faktisk godt.
    Jeg er single for øjeblikket, så jeg taler ud fra tidligere oplevelser.
    Held og lykke med din kæreste. Er i gift?

  4. Ja, dit smil var ikke til at tage fejl af. Og det bedste er jo næsten at vi finder de mænd der passer os – hvor Jan sikkert har fejl som er på min “kan ikke leve med” liste har Thomas sikkert fejl som er på din. Jeg har jo prøvet mænd af forskellig slags og ved hvad der kunne være alternativet når jeg finder et klagepunkt – derfor er det sjældent jeg har noget at klage over nu :o)
    Endnu engang tak for en fin dag!

  5. Det er nok lidt typisk at vi hellere vi brokke os, end glæde os over det gode vi har. Det er som om der komme mere fut i samtalen hvis nogen kan bidrage med sladder eller noget negativt…Men er det ikke bare typisk dansk?

  6. Jo – men min pointe er jo netop, at vi alle sammen har små ting, vi er utilfredse med – og ved netop at snakke om det – ved netop at belyse det, så får man set, hvad ANDRE er utilfredse over – og hvad man selv dermed har.
    Jeg mener skam det er sundt, at få vendt også de dårlige ting i små lukkede selskaber. Hvis man ikke taler med nogen, så vil man jo fokuserer på det negative – det man IKKE er tilfreds med – og dermed overse, at 95% af “pakken” sådan set er helt som den skal være!
    Mange hilsner
    Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *