Jonathan bliver 3 år om 16 dage – så mon ikke det var på tide, han får sin egen seng at sove i – og et space, han kan kalde "sit eget?"

Ideen er, at vi lige skal have væltet en mur og sat en anden op, for at han endegyldigt får sit helt private domæne. Men den slags skal der godkendelser og MANGE lange tanker til, før det føres ud i livet – og nu er det nu engang sådan, at jeg fik spat. Min søn skal have sin egen seng at sove i NU.

Afsted til Ikea.

Og her ses så første resultat.

Jonathans juniorseng

Jonathan er godt tilfreds.. særligt fordi der er ikke mindre end to sengelamper (een, som han faktisk fik foræret for nu snart 1,5 år siden!) og så er der Traktor Tom på dynebetrækket.

Første nat i den nye seng, gik over al forventning. Vi talte meget om sengen gennem dagen – og han beundrede den af flere omgange. Jonathan nåede kun ½ historie – før søvnen overnattede ham.   

/ Min søns skridt i livet

5 Replies

  1. Hm, måske vi snart skulle skifte tremmesengen ud:o)) Begyndte faktisk at snakke om det for noget tid siden, men sønnen sagde med tårer i stemmen, jeg har en seng mor, jeg skal ikke have en til. Ind i mellem har jeg så snakket med hans far om det, og i morges sagde sønnen faktisk selv at han godt ville have en ny. En med trapper – det var også planen. Nu skal vi bare tage os sammen, det kræver også lidt ombygning – om end det er uden tilladelse, det er bare en rørkasse der skal væk – og så lidt gulv lofts reparationer i 3 etager – oh GRU

  2. Ja, det bliver dejligt for ham at få sit eget. Så kan han vel altid hoppe ind i mors og fars seng, hvis han savner jer.
    Har for øvrigt lige lavet et link til dig på min blog under Bloggerier.

  3. Det ser vel nok hyggeligt ud. Jakob bliver 3 år på torsdag og han fik en juniorseng i julegave. Han kravlede alligevel hele tiden op af tremmesengen, men kunne ikke selv komme op i den igen. Det blev vi godt trætte af til sidst.

  4. Jeg må med røde kinder erkende, at Jonathan hverken har brugt sin vugge eller sin tremmeseng. Han har haft fast plads mellem mor og far. Men NU…. Det har nu fungeret fint i to dage – så det er dejligt. Det er helt underligt, at have manden tilbage..

  5. *GG* Martin hopper ud og ind af sin seng, selv om det er tremmer – så det presser sig ikke så meget på med en ny. Meeeeeeen han bliver nok drillet af kammeraterne hvis de ser han stadig ligger i tremmeseng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *