Vi startede igår. Da serverde vi lam og nød synet af to drenge, der løb rundt sammen. Den ene forvandlede sig til en farlig løve, da han opdagede, at den anden gerne ville lege med den jeep, han ellers lige havde fået stablet ALLE de rigtige duplomænd op på.

Om 30 minutter er vi hos min mor. Der skal vi være sammen med hele min del af familien. Det var rigtig hyggeligt sidst – og mon ikke det bliver lige så hyggeligt i dag?

Imorgen drager vi til Møn. Familien er nu officielt vokset ud over sine grænser, så den vidunderlige moster af Jans, der plejer at kokkererer kyllingesteg til os alle, har givet fortabt. Vi kan dårligt være i hendes hus alle sammen – og hvis vi så også skal have alle kyllingestegene og de mange liter sovs.. Jamen det er ikke længere fysisk muligt – desværre. Så I år tager vi på et spisested. Så stemningen bevares – omend jeg kommer til at savne kyllingestegen.

Søndag drager vi op til min far.. Min datter er allerede gået besærk over, om hvorvidt deres lille hvalp har tænkt sig at være til stede. Jan og jeg savler nu mere over maden.

Påskedagene har taget deres indtog – og på mandag sidder vi tilbage – flade – og med meget fyldte maver 🙂

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *