Hvordan kan det være, at de mænd, der er så sindssygt gode til at fortælle verden, at de er verdensmestre – at de ved alt,- samtidigt er de mænd, der fortæller platte vittigheder (og griner af dem) og lader sig underholde af "Jackass", hvis de ikke ligefrem selv prøver krafter med en indkøbsvogn nedad en stejl skrænt?

Det underlige er sådan set ikke manden store spændvidde. Det underlige er kvindernes accept af, at "manden nok ved bedst".

 

 

/ Mine meninger

8 Replies

  1. -jeg tror desværre ikke der er så mange kvinder tilbage, der acceptere at manden ved bedst.
    Til gengæld ved jeg, at der er mange mænd, som fortæller dårlige vittigheder..

  2. Jo, jeg kan godt se hvad du mener.
    Mænd er gennem århundreder blevet opdraget til at de er den der har skoene på. Det er ikk sådan i alle hjem her i år 2006.
    Der er dog stadig kvinder der enten på det bevidste, eller ubevidste plan, opdrager deres drenge til at skulle have “magten”… Og som igen på det bevidste eller ubevidste plan fortæller lader sin kvinde vide at han, manden i hjemmet ikk kan siges imod…
    Det findes virkeligt… Been there, tried that..
    Go påske
    Ved ikk helt hvordan jeg ska udfylde de underste… 😀 er ny her, og har tuznelda tuzkalini’s blog

  3. Hmmmm … jeg kender heller ikke mere end én kvinde der har den holdning. Jeg tror heller ikke hun beholder den ret meget længere. Gudskelov.

  4. Ikke desto mindre er det de selv sammen “drengerøve” der sidder på al magt i Danmark.. også politisk – hvor den mere sindige kvinde dog kunne have valgt dem fra! (Så det ER ikke kun mig!)

  5. Jeg tænker fakkertalt meget over det her… F.eks har jeg lige været igennem en årelang retsag som min x startede, trods at vi havde lavet aftaler om hvorledes samvær med vores fælles børn skulle afvikles, efter jeg var flyttet blot 70 km væk, grundet uddannelse.
    Igennem hele retsagen har min x gjort alt hvad jeg blev stævnet for plus at han blev taget for salg af stoffer, og under sagen gjorde mange ting som kvinder bestemt ikk “kan” gøre i vores samfund.
    træder en kvinde en smugle “ved siden af” blir hun straks stemplet, og disse stempler blir siddende som ufjern-bare stempler resten af hendes liv.
    Der blev i domsafhandlingen ikk nævnt en dyt om min x’s bedrifter med stoffer, det må han gerne!!! Men at jeg har været indlagt på psyk for 6 år siden skulle da med…
    Jeg kunne faktisk blive ved med at skrive om ligestilling på mange områder, men skulle jeg så ikk gøre det i min egen blog mon ;D
    Nej, jeg er ikk rødstrømpe. Bare realist 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *