Jeg har svært ved at forstå kampagnen.

Misforstå mig ikke: Vi SKAL have mere fokus på kampen mod AIDS. AIDS er ikke længere sygdommen, alle og enhver kan få. Sygdommen, der gør alle ekstrem bange for at dø – alene fordi man dyrker sex.

AIDS er i langt højere grad blevet en sygdom, der skiller rig fra fattig. For mens vi her har rimelig hånd om problemet, så dør der så ufattelig mange mennesker af AIDS hver dag i Afrika. Generationer efterlades forældreløse.

Men.. ligefrem sjovt? Hmmm.. Måske man skal se sådan på det, at temaet "Aids" måske ikke "bringer kunder nok" .. At "humor mod AIDS" måske dermed lokker flere kunder til – fordi humor sælger? Jeg ved ikke helt. Uanset hvad – så håber jeg AIDSfondet får rigtig mange penge idag – uanset hvor mange røde næser, de udleverer.

Jeg blev mødt af 10 salgsivrige næsesælgere, da jeg stod af toget i morges. Jeg købte mig noget morgenbrød, og fik en tyver i byttepenge. Den fik den nærmeste næsesælger.. men næsen - den må hun godt selv beholde. For jeg tror ikke helt jeg forstår den. Jeg synes bare ikke det er så sjovt.

/ Mine meninger

One Comment

  1. jeg må gi dig ret. Sidder også selv og synes det er lidt mærkeligt se på de her kampagneindslag i tv hvor 7-8 unge sidder og skraldgriner, hvorefter der klippes over til et trist afrikansk barn.
    Har i særlighed svært ved at se den ramme rigtigt ind i invandre kredse hvor ironi og sarkasme sjældent er særligt udbredt..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *