Dette billed malede min dengang 7 årige datter til mig i julegave. Hun havde malet det hjemme hos mormor.. og hun havde lagt timer i det.

Jeg ELSKER det billed, mest fordi min datter har malet sin familie. “Det er min mor, min far og mig” sagde hun med en kendermine.

Det, at beskrive sin familie, som blomster, varmer mit hjerte. Det, at min 7 årige datter formåede at se så “billedligt” på tilværelse gjorde mig stolt. Og indeni mig smilede en sol af stolthed over, at alle blomsterne er lige store. Det fortæller mig, at min datter anser sig selv, som være lige så vigtig en brik i vores familie, som os andre. Jeg kan ikke lade være med at føle, at vi har givet hende muligheden for at vokse – og blomstre.

Da jeg fik billedet, havde vi lige fortalt hende, at hun skulle være storesøster. Der gik kun 1 uge, så havde hun malet mig et nyt billed. Denne gang var der 4 blomster. Lillebror skulle ikke holdes udenfor – selvom han slet ikke var født endnu.

Men jeg holder nu mest af originalen.

/ Min datters udvikling

2 Replies

  1. Hvor er det flot din datters maleri. Det kan også symbolisere en glad og blomstrende familie, der får en tilpas mængde vand, sådan at den ikke visner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *