Jeg tror Jonathan tager pis på os.

Igår gik min lille dreng rundt i vores godt opvarmede lejlighed i ren adamskostume. 

Manden greb chancen. "Jonathan – du skal tisse her" sagde far og viste potten frem. "Tisse" sagde Jonathan og kom hen til far. "Se – sådan her" sagde far og sætte sig akarvet på potten. Enhver kan regne ud, at det ser forholdsvis tåbeligt ud med en voksen mand – med busker på – på en potte. Men Jonathan holdte masken.

"Tisse" sagde han igen – og pegede ned i potten. Han satte sig på den – og gentog "tisse" mens han rejste sig – og med højre hånd samtidigt væltede potten. Gudskelov havde han alligevel ikke fået så godt tjek på det, for potten, nu over hans hoved, var tom.

"IKKE tisse" sagde Jonathan og kylede potten ud i gangen og gik ind ved siden af. "Tisse" sagde han – og hentede sin fars hånd – der fulgte med. Og ganske rigtigt.. Jonathan havde tisset på gulvtæppet..

Jeg tror seriøst ikke drengen gider potte, toilet og alt hvad der dertil høre! Der er ingen tvivl i mit sind om, at han UDEMÆRKET er klar over, når han skal tisse – og hvad det er der sker, når han gør det.

Hmmm… Hvor mange 18 årige drenge kender jeg, der stadig tisser i hjørnerne? Ok – dårligt eksempel.

/ Min søns skridt i livet

3 Replies

  1. Pernille, alle de mænd jeg kender tisser i hjørnerne … OK, det er godt nok de undedørs, men de gør det, alle som een!
    Små drenge bliver til store drenge. Måske du alligevel skulle gøre en indsats for at få det prikket ind i hovedet på fyren at det kun er UDENFOR mænd aftisser territorier! 😉

  2. Havde Dorthe været online så ved jeg at hun ville sige: “Der er forskel på at kunne mærke AT man tisser og kunne mærke at man SKAL tisse. Og endda fra man kan mærke det inden det sker til man også formår at holde på det er der et stykke vej.” Tror ikke børn gider drille med den slags, det kommer når de er klar og når de fatter at det alligevel emmer mere af luxus at få det helt væk fra kroppen end at have det i en påspændt ble.

  3. Og dog:-) martin kan med GARANTI holde sig – og holde sig læænge, af en eller anden gruind har han en wc fobi – han kan bare ikke tisse når han sidder dér – han ved han ikke må tisse på gulvet og i bukserne, og så holder han sig da bare til han igen får ble på – i dag var det fra kl 10 til 13 – i går gik der vist 4 timer – han har tisset på wc to gange – den ene samtidig med der kom noget andet ud og den anden gang efter at have siddet der i 30 min mindst og leget med min kosmetik – men det er så ikke altid at 30 min på wc er nok………..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *