… når krøniken begynder at fortælle om den tid, man selv kan huske.

Jeg får helt gåsehud ved tanken om, hvordan mine forældre har siddet og søbet i Matador i tiderns morgen. "Ka du HUSKE den telefon, lille far"…

Sådan sad jeg og sagde i aften 🙂

 

3 Replies

  1. Så vidt jeg forstod i aften er de da kun nået til 1967 og det må altså alligevel være begrænset hvor meget du kan huske fra det år – men selv jeg så da en bro eller to, som jeg husker og min mor mener at Ida har de samme fliser som hun havde på Østerbro (nogen hun forøvrigt mener jeg også bør kunne huske selvom vi flyttede da jeg var 4)
    Det triste der imod er at se ungdoms tv nu og slet ikke overhoved kunne sætte sig ind i de problemer alle de unge har – så er man ved at være gammel!! (læs jeg)

  2. Ja man forstår det ikke – hvornår var det lige man blev voksen, og alle de smarte og højteknologiske himstregimster blev umoderne og uddateret!??

  3. Sanne – Tro mig. Den farve gardiner, telefoner, tapetet, tøjet ikke mindst..
    Musikken er ganske rigtigt lige en tand før, jeg kan huske det. Jeg kan først være med fra “Abba” .. Men FORNEMMELSEN.. Noget af det tapet mindede i DEN grad om det, jeg havde i mit første værelse, som jeg delte med min bror.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *