Min datter fik et pandora-armbånd i julegave. Hertil fik hun kugler af mormor, farmor, kusinen og ikke mindst mor, far, Jonathan og Tikka.

Jeg havde brugt adskillige besøg i den lokale guldsmed for at finde det rigtige – og så viste det sig alligevel at være for lille. I dag har vi byttet til passende størrelse.

Jeg havde ret i min fornemmelse af, at det er ved at være nu. Hun elsker symbolerne – og bruger – ganske som forventet – LANG tid på at sidde og vurderer, hvor hvilken pandorakugle, der skal sidde i forhold til de andre.

Jeg glæder mig nu til at se, om hun også evner at passe ordentligt på den. "De små gaver er de dyreste" sagde hun med julelys i øjnenen, da hun pakkede pandoraled nummer 4 op.. Hun ER selv klar over det.

 

/ Min datters udvikling

3 Replies

  1. Nu er jeg jo ikke ekspert, men jeg er ret sikker på at Pandoras dele hedder “led” og ikke kugler – som dine troldekugler… Det kan ikke være rigtigt at du betegner en af din datters gaver som årets gave!!! Det nægter jeg at tro på, kom så med mere julenyt!! Du har været offline i over 4 døgn, der må der være sket noget mere spændende end pandora-kugler!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *