"Det er min tur" siger Jonathan frejdigt og hopper op på hesten – alias fars ryg. "STOR hest" siger han og smiler over hele femøren.

Der er kommet mange ord på – særligt, hvis man forstår dem.

"Se der er ha bu… Se DER" Det er Jonathans omskrivning af "Se der er abmulancen".

Min favorit i øjeblikket er, når Jonathan sidder på mit skød og vi spiller pakkeleg på DR. Hver gang terningen kastes – og lader – og bægeret løftes råber Jonathan "YYYYYYYESSSSSSSS" Nå ja – hver 6. gang rammer han 🙂

Jeg synes jeg har sagt det før – men sproget går hurtigt nu. "Ja vi ha mere" siger han og henter mere. Der bliver forsøgt med nye ord – og rigtig mange ting har efterhånden et ord – også selv om det ikke lige er det første ord man ville have gættet på. F.eks. er Goas – Yougurt.. Det skal man nok lige vide på forhånd 🙂

Det, jeg faktisk har været mest bekymret over, nemlig at han nægtede at gentage, hvad man siger, er også ved at være overstået. Det foregår fortsat på Jonathans betingelser – men der kommer flere og flere ord, der er gentagelser af det, jeg lige har sagt. Han er begyndt af fatte ideen med at gentage.

/ Min søns sprog

2 Replies

  1. Her deltager vi også i Pakkeleg men synes dog er det er SÅ irriterende at hver gang man får en pakke, så er den væk inden man kan tælle til 10….
    katrine (4år) har fundet ud af hvordan man bruger musen og har meget glæde af DR´s HP med julekalenderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *