"Jeg vil godt alligevel" ringede min datter og sagde "Men min veninde skal med." Og dermed startede 1. decembers dejlige første indkøbstur.

Min datter og hendes veninde tog toget alene for første gang – helt til Østerport station – hvor jeg mødte dem – og vi sammen kørte videre til Nørreport.

Her gik vi en tur i Tiger – og videre ned af gaden til gadgets. Begge butikker vakte stor jubel hos de to tiårige tøser. Københavns små specialbutikker vakte stor glæde og pillelyst hos de to tøser, der hurtigt fandt 10-20 ekstra gaveønsker frem. Hos Gadgets var min datter svær at få med ud igen – for hun forelskede sig i hjorten Buck. Hun mente helt bestemt at far da ikke kunne leve uden! Veninden forsvandt over i et hjørne. Derfra kom så de mest tossede lyde. Den ene prut være længere og mere højlydt end den næste. Hun havde fået en "prut-o-mat" med fjernbetjening – så man kan "affyre" lyde på afstand.. og i rette tid.

Hos Games fandt jeg Jans gave. Den stod og så på mig. Jeg kunne næste høre den kalde. Han er normalt SÅ svær at finde gaver til, men dette her er LIGE i øjet – det VED jeg.

Gaven var stor og ikke mindst tung – så derefter gik turen mod station, hvor vi tog toget hjem igen.

"Det er en BEDSTE 1. december, jeg nogensinde har oplevet som 10-årig" udbrød min datter - hvorefter hun kom til at grine..  

/ Min datters udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *