Det ER velovervejet – vi behøver ikke vente længere. Beslutningen er taget – og NU vil vi have en killing.

Men det er faktisk slet ikke så nemt, som jeg ellers havde troet. De killinger, vi kan finde bor lige lidt syd for Århus eller nord for Vejle – og så langt tager jeg alligevel ikke for at få en killing. Og pludselig føler jeg mig helt fanget i alverdens informationer om hvor gamle killingerne skal være, hvilke ormekure og hvilke vaccinationer, de har fået. Øremærkning og sterilisationer.

Hvis man skal have kat – skal man også igennem alt det, for naturligvis skal man give katten de bedste leveforhold overhovedet – men det er meget at sætte sig ind i på een gang. Mon ikke Inges Kattehjem kan forklare det på en overkommelig og enkel måde?

På søndag tager vi på Inge kattehjem og kigger os omkring. Forhåbentligt kan vi få nogle gode råd med på vejen. Og hvis vi er super heldige – får vi også en killing med hjem.

Men jeg VIL have katten som killing – det er som sådan lige nu det vigtigste krav. Det, og så at killingen skal være fra forældre, der er børnevenlige – og helst vant til at omgåes børn. Og så skal vi falde for den. Der skal være en eller anden forbindelse.

Min datter kan ikke vente til på søndag 🙂

/ Katten Tikka

5 Replies

  1. Hey, der er jo også kattenes værn – hvis der ikke er noget der hitter hos Inge.
    Det der med at falde for killingen – tag dig sammen Pernille, Alle falder da for ALLE kilinger, så det er det nemme i den forbindelse.
    knus
    Kristina

  2. Bor i langt fra Nordfyn?
    Min Yngste var begyndt at drømme om at I ville se vores 2 vidunderbørn. De opfylder til fulde Jeres ønsker med ormekur, børnevenlighed osv. De er dog ikke vaccineret, da vi aldrig har haft sygdomme i vores katte i de 23 år vi har boet på gården. Men det kunne der vel findes ud af.
    Jeg ved ikke om jeg kan lokke jer med medfølgende gratis kattemad eller hved.
    Jeg er nået en alder, hvor jeg har svært ved at aflive killinger.

  3. Hejsa Pernille
    Jeg kender en familie i Slagelse der skal af med en killing. Den er halv perser og sort/hvid så vidt jeg lige ved. Jeg kan ikke lige gi dig oplkysningerne her – men hvis du mailer til mig på nl.om (at) cbs.dk så skal jeg gi dig lidt mere info 🙂 Kh Nina (& Erik fra ND)

  4. Jeg ved at min kollgea fandt sin killing hos Inges Kattehjem. Hun havde tjekket det ud på nettet først, hvor Inge har en udemærket Hp hvor man kan se alle kattene beskrevet. Held og lykke..

  5. Hej pernille
    Jeg har via Ekvinde skrevet lidt sammen med Nina.
    Jeg har en lille killing, der mangler er godt og kærligt hjem. Den er godt nok kun 1 uge gammel i dag.. så der går altså et stykke tid endnu, før den kan flytte hjemmefra.
    Den er ganske gratis… bare den får et godt hjem.
    Trud, dens mor er halv perser…så muligvis bliver den langhåret. Truds pels er dog kun semilangt.. så regner bestemt ikke med at killingen bliver så langhåret at den kræver nogen særlig pelspleje.
    Er den muligvis noget for dig, så send mig en mail.. så vil jeg i første omgang sende dig et par billeder af den lille fis.
    Knuzzz
    Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *