Det er i virkeligheden noget underligt noget med det netværk – og med internettet i al almindelighed.

Jeg er storforbruger af et enkelt site, der handler om at støtte hinanden som forældre. Sitet er skabt af et forældrepar, der selv har bygget det hele fra bunden. Sitet er til, når man ikke orker mere – når man trænger til en skulder og når man har behov for at vokse 8 meter – fordi lillemanden har lige har vist sin genialitet. Egenligt følger jeg vel mere med i de andres liv – end jeg skriver om mit eget.. Det gør jeg mig nok i her i min blog.

I søndags drog jeg så til Langå sammen med 4 andre piger og deres børn. Derover samledes en masse andre brugere af min-baby.dk – så vi alle kunne se hinanden – i dagslys – og måske derigennem udvide forståelsen for hinanden.

Og hvad er det så vi kan? Hvad er det så, man kan tilbyde hinanden? Er vi overhovedet noget for hinanden sådan i levende live?

Turen derover var en tur sammen med tre andre piger med deres børn. Det viste mig meget hurtigt, at vi er kvinder i alle aldrene – med alle former for erfaring – og alligevel har vi noget tilfælles. Vi har vores elskede børn – og vi søger alle sammen netværk. Og det viste sig at være nok. Vel er der mennesker, der kan komme tættere på end andre – alt andet ville være underligt – men jeg var virkelig forbavset over, hvormeget jeg følte mig hjemme. Hvor meget jeg følte, at de andre kendte mig – og at jeg kendte dem.

Det værste ved det hele var så bare, at jeg har så ubeskrivelig en dårlig hukommelse – så jeg kan slet ikke forbinde de forskellige aliaser med et ansigt. Det hænger slet ikke sammen. Jeg kan slet ikke huske, hvem det er, jeg sidder foran – selvom jeg kender hele hendes historie – og har læst om hende hele det sidste år – for de ord, jeg har læst – de historier, jeg har læst, har jeg lagret uden "mit" selvskabet billed af personen i den anden ende – og det selvskabte billed ændrer sig ikke bare fordi der pludselig kommer et "rigtigt" ansigt på personen.

Men altså: Tak for et alle tiders træf. Det var hyggeligt og rart at møde jer alle sammen – og alle de dejlige rødder.

/ ..sagde hunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *