“Kom og oplev eller genoplev 70’erne” stod der på reklameplakaten.. “Spinning til disko”.. Jeg meldte mig i et ruf. Som jeg før har forklaret, er jeg intet mindre end elle vild, når der er de særarrangementer – og en times spinning til en storskærmsudgave af diskonumre, var bestemt noget, jeg gerne ville opleve.

Meenn.. oplevelsen blev lidt anderledes end forventet.

For efterhånden som det ene nummer efter det andet, susede derud af, gik det op for mig, at alle de numre, jeg oplevede i min ungdom, tilsyneladende kan kategoriseres som “70’ernes disko” Så alene der, følte jeg mig pludselig MEGET gammel – for jeg troede faktisk at min musiske forståelse først kom omkring 1986.. men altså: Nej.

McHammer hamrede derudaf – og pludselig så jeg mig selv på diskothekets dansegulv som 17 årig mens min veninde og jeg knaldede derud af. Den gang oplevede jeg sangen som hurtig, ung og tjep. Der – på cyklen i spinningslokalet – var musikken nærmere håbløs hurtig og rytmen bevægede sig i nogle takter, som jeg slet ikke kan forstå, at mennesker kan NÅ at bevæge sig til. Jeg blev svedt og fik hjertebanken, bare efter de indledende toner.

Den time, der skulle “ungdommeliggøre” mig – i form af en bedre krop og en ungdommelig form – endte med at jeg følte mig gammel- tudsegammel.

Hmmm…

/ Træning

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *