Jonathan er hudløs på adskillige niveauer. Stakkels knægt.

Det startede da Sanne og Thomas var på besøg i lørdags, hvor Jonathan havde hård mave. Min stakkels knægt havde virkelig svært ved det. Dagen efter ændrede billedet sig radikalt.. og nu var situationen omvendt. Hans afføring var nu grå og meget meget tynd. Min stakkels dreng blev skiftet 12 gange i løbet af søndagen – og mandagen gav ikke den store bedring – tværdigmod. Hver gang en lille "gevinst" – der tydeligvis smertede min lille ven.

Her til morgen er Jonathan blevet skiftet 4 gange – og 2 gange i nat. Nu har hans numse meldt fra. Han er så ildrød, at knægten nægter at sætte sig. Og når han går, går han tydeligtvis ikke som han plejer.

Hvergang Jonathan slår en prut med bare lidt mere end luft, er der slet ingen tvivl – han er SÅ ulykkelig.

Og hvornår lærer en andengangs mor så, at når man er rød i den ene ende, kan der været hvidt i den anden ? Det er først idag, jeg har set, at ikke mindre end to tænder er brudt igennem i overmunden. Jonathan er nu den stolte indehaver af ialt 7 tænder. 4 hele – og 3, der er brudt igennem og som har tænkt sig at komme.

 

Gav vide om det betyder, at han rent faktisk FÅR alle sine tænder på et eller andet tidspunkt?

/ Min søns skridt i livet

One Comment

  1. Stakkels dreng! Kan næsten se en lille gut, der stavrer af sted og nægter at sætte sig, fordi numsen gør ondt… Men TILLYKKE med tænderne 🙂
    Knus!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *