Årets julegave produktion er gået i gang. Jonathan med maling på fingrene, vandrer rundt i stuen og ser langt efter klejnerne, mens mor og Sille klipper det bedste de har lært. Silles lille pige er gået i krig med al Annikes legetøj, så maling, lak og kasser bliver suppleret med barbiedukker og bolde, der snakker.

Min datter klipper lidt – lakererer lidt mere og siger "Så er jeg færdig" – men jeg synes nu ikke hun er færdig – så jeg tager hendes projekt over, for at male helligdagene og hullerne og rette de største fejl. Det er Annike dog ligeglad med – hun kaster sig ivrigt ud i det næste projekt. Den næste ramme – den næste kasse.. 5 projekter mere bliver mor mere rød i hovedet og insisterer på, at hun ikke går igang med flere projekter – at hun gør dem færdige, hun har – og at hun gør sig mere umage.

Silles store pige har lært lektien hjemmefra og gennem årerne. Man laver een ting af gangen – og man gør det HELT færdigt.. Og man er forsigtig og man arbejder koncenteret.Hun har ikke helt så mange projekter – tilgengæld er det svært at se, hvad mor har lavet og hvad datter har lavet – for de er nogenlunde lige gode.

Jeg kæmper for at have tid til at sidde. Er hele tiden på vej ud i køkkenet for at hente kaffe eller saftevand eller mælk – eller en klud til at tørre det spildte saftevand op med.

Aftnens produktion ligger i en stor bunke og tørrer. Kasser, bakker, bøger og rammer – der bare lige mangler… og derefter skal pakkes ind og være julegaver til mormor, tanten og andre, der kunne have interesse.

HJÆLP – julen er over os!

/ Hjemme hos os

2 Replies

  1. Ps. Jeg bliver ved at få at vide, at der er en fejl, når jeg loader din side:
    Linje: 164
    Tegnet ‘)’ var ventet
    – og der sker også noget mystisk, når jeg skriver kommentarer, så ryger jeg ud på en side med en fejlmeddelelse.
    Jeg fik god hjælp i “supportforum” i går, – måske de også ved, hvad dette er. Knus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *