Det er en kunst at få ryddet op – ryddet i bund, så der virkelig bliver smidt ud – og bliver vasket helt inde bag vasen, hvor man ellers aldrig kommer

I går var den dag, hvor vi havde projekt "Den HELT store omgang"

Først lagde manden sig. "Åh… jeg er så dårlig." "Ja – det ville jeg også være, hvis jeg havde støvallergi og arbejdsfobi – men det nytte sguitte noget" sagde mutter med kost og spand. Og gik i gang.

2 store plastiksække med sandaler "der måske ville kunne gå, hvis nu datterens 8 andre par sko skulle blive gennemblødte samme dag" og "arvetrøjen, vi tog imod, men som vi egentligt hellere havde smidt ud fra starten – men ikke havde modet til … for tænk nu hvis" Der var også en masse ".. men tænk nu, hvis han skulle gå tilbage i udvikling, så vil det være rart at have" rangler og ting.. Dem er der vel ingen grund til at have.

Jeg fik først skuret køkkenet ned. I et forsøg på at være effektiv, tændte jeg for vandet til vasken, for at få vaskevand til gulvet – hvorefter jeg gik ud på toilettet for lige at "lægge an" til en omgang der. Jeg sprøjtede kalkfjerner-ting i hele rummet – så jeg til sidst dårligt kunne trække vejret.. og hældte toiletrens i kummen… hvorefter der lød en spændende lyd fra køkkenet: Lyden af vand, der SEJLER ud over gulvet.

"Vil du have et håndklæde?" spurgte kæresten villigt med et skævt grin i øjet, da han kom ud for at se til mig og mit Victoria fall. "Nej – Gulvet skulle jo vasket IKK! Det bliver det"… Selv om selv jeg tror, det er sjældent et vand ligefrem bliver lagt i 2 cms vandblød, før det bliver vasket. Heldigvis at underboen ikke er hjemme – for det er da lige før vi kunne have vasket deres loft ned – nu vi var i gang.

"Moar – nu ER jeg færdig" sagde min datter – mens hun skubbede lidt til det legetøj, der lidt for røbende ikke rigtig var til at mase ind under sengen. "Alt skal fjernes fra gulvet" sagde jeg og forlod værelset. Jeg gider ikke tage under sengen idag – for det er en kamp uden lige – og jeg kan da godt se, hvor alt hende "rydden op" er endt henne.

Men nu.. nu sidder jeg i et hjem, der DUFTER rent og luftigt.. (efter jeg fik luftet alvorligt ud – og vasket alle vægge og gulvet ned i badeværelset og reddet mig en hovedpine derved) Jeg har den bedste samvittighed – og kæresten er kommet næsten på højkant (nå ja – ret skal være ret – det er vist halsbetændelse) og laver nu mad til os..

Nu mangler vi bare kælderen *suK*

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *