Nu fik jeg sablet LEGO ned for noget tid siden, hvortil Mayamusling svarede, at hun nu egentligt var godt tilfreds… og *host host – rødme rødme* Lego ER nu engang fedt..

Dukkehuset i Belville serien

Der er kommet nyt til belvilleserien – og moren har allerede haft spenderbukserne på. Da vi var i legoland, købte vi for 300 kr og fra nettet – inden vi rejse – købte jeg nogle pakker for 700 kr. Ja – gu er det mange penge men..

Da vi kom hjem fra sommerhuset trængte min store datter SÅ meget til at være alene.. bare nusse og pusse for sig selv – så det første hun kastede sig over var belvillen. Jeg havde været forudseende og havde købt hjem, fordi jeg vidste hun ville have det sådan – og nå ja – sommerferiepengene skulle jo bruges..
Rideskolen
Hun blev så JUBLENDE glad. Hun fik en kasse med popstjernen, rideskolen, katteshowet og en lille ekstra kasse med noget hospitalstilbehør.

Hun var selv nede og hente det på posthuset – og det var ren fest at se hende komme slæbende med kassen.

"mor hjælper du mig ikke lige" spurgte hun, efterhånden som hun fik åbnet kasserne.. "Vil du ikke hjælpe mig – jeg vil gerne have det, som det er uden på kassen" og så kunne man jo ikke lade være. 5 timer senere kom fra ind med Jonathan på armen og konstaterede at vi da vist hyggede os 🙂 Jeg lå begravet i datterens seng med belvillelego til op over begge øre – og samlede efter gamle opskrifter -og datteren var i fuld sving på rideskole og i popstudiet. Når de ikke lige var der, så gik de i skole på det gamle slot – og så var der også een der boede på et slot ved siden af.

Efterhånden som moren fik bygget hestevognen og heksens hus, udvidede legen sig.. og jeg fangede mig selv i at tænke, at det faktisk er den eneste form for leg, hvor jeg er med 100% af egen lyst og fornøjelse. For selvom Barbiedukker er søde og tøjet sejt – så er min fantasi altså ikke til lange samtaler og lege.. Så er det meget mere mig at sidde i et hjørne og samle lego.

Så… *hmm* undskyld lego for de hårde ord. Lego ER fedt legetøj (men man betaler så også derefter!)

Og datteren.. Tja – hun er på værelset for anden dag i træk.. Det er stadig rideskolen.. og noget med een, der skal være med i Stjerne for en aften 🙂

Lige nu mangler datteren kun een kasse fra Belvilleserien – som den ser ud nu.. men den koster altså også 600 kr – så det bliver ikke lige nu.. selvom jeg mest af alt har lyst til at gå ind og bestille den med det samme.

/ Min datters udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *