Kæresten og jeg HAVDE talt om det på forhånd. Jeg havde forklaret ham, at når man har en 8-årig pige – så SKAL man se NOGET kronprinsebryllup. Alt andet er altså helt galt. Jeg lovede så, at noget af udsendelsen kunne vi se på Zulu – så romantikken ikke blev alt for savlende.

Med lidt skuffet mine gik kæresten med på det "Men jeg er altså SÅ træt af alt det bryllupspis" var slutningen på den samtale.

Nogle dage før blev han alligevel lidt blød "Skal jeg hente lidt bryllupskage, nu hvor jeg alligevel skal til københavn på fredag?" Og jeg smilede ved mig selv – og uden at sige noget – så kunne jeg kende den mand, jeg er så smask forelsket i .. ham der er så djævle hård .. men som vist alligevel ikke er det 🙂

Fredagen kom – og se nu bliver det først RIGTIG morsomt. Fjernsynet blev tændt kl. 12 – og det var ikke af mig! "Ja ja – jeg passer jo firmatelefonen" sagde kæresten mens han lyttede til rutebeskrivelser og så røde løbere indhyldet i plastik. Nå ja.. Jeg gad ikke.. "Skal jeg ikke lave noget go mad til i aften?" spurgte han så – og gik ned og købte oksemørbrad med det lækreste tilbehør.. og jeg smilede.

Da klokken var 16:00 og Mary slentrede ned af kirkegulvet så han end ikke på mig – han STIRREDE på den smukke prinsesse to be.. "Du kan GODT droppe det – jeg har IKKE dårlig samvittighed" Og jeg smilede og fældede den obligatoriske tåre, mens Frederik tog imod sin Mary.

5 minutter efter gad vores datter ikke se mere.. så for min skyld kunne vi have stoppet festen der.

Jeg så ikke hele vielsen. Kæresten hentede mig flere gange til højdepunkterne – men jeg gad altså ikke det hele. Det er smukt og godt – men altså ..

Kæresten så ALT.. Og IKKE på zulu. Kæresten åd hver en kjole og hver en kongelig detalje. Han bedømte kvinderne.. "Åh … gode gajoler" – og se, der kunne jeg kende ham. Det var først da han sagde "Hold da op en flot kjole" jeg foralvor begyndte at måbe.

Hold da op hvor fik jeg for meget bryllup til sidst. På et tidspunkt var kæresten på toilettet – og jeg benyttede lejligheden til at slå over på Discovery – der viste udsendelse om Orange County choppers – et program om et værksted, der bygger specielle motorcykler… FEDT.. Indtil kæresten kom ind igen.. "Nej – helt ærligt.. Nu så vi ikke Fredes tale!!" For HELV…. *suk*

Topmålet var, da han NÆGTEDE at slukke lyset og gå i seng, før brudevalsen var danset.. Jeg må indrømme – den lettelse, Mary og Frederik må have haft, da de forlod festen – den kunne jeg godt forstå.. Hvor var jeg dog lykkelig, da det var slut – og kæresten blev normal igen 🙂

Mage til skabsroyalist og skabsromantiker skal man lede længe efter 🙂

/ Livet i mine mænd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *