Jonathan kan kysse nu – og endelig er det gået op for mig, hvorfor folk foretrækker at kysse med lukkede øjne… Alt andet er ganske enkelt for skræmmende 🙂

Når Jonathan ligger an til et kys – åbner han munde på vid gab – og rækker tungen ud af munden, så den kommer ned og mærke hagespidsen.. Herefter nærmer han sig sit mål. Typisk vil han kysse mig på munden.

Herefter "hiver han tungen til sig" – hvilket medvirker, at jeg bliver slikket fra hagen og op til og med munden. Herefter enten suger han indaf – eller bider til – så det er lidt op og ned, om man bliver bidt i læben – eller om hele ens underlæbe bliver suget ind i munden på min søn.

Han elsker at kysse – inden tvivl om det. Han kysser meget og ofte – også når man ligger og blunder: Så bliver man pænt vækket af en lille mund, der slikker – og efterfølgende et markant og bestemt bid i læben 🙂 Herefter er man vågen – tro mig !!

Indimellem er det ikke munden, han kysser – andre objekter som næser, tæer og fingre kan også være kysseegnet. Det særeste indtil videre var da han kyssede storesøster i øjet – og valgte den berømte "sugemetode" som afslutning. Efter sigende fra storesøsteren er det ikke lige det kys, hun higer efter i fremtiden.

Mormor ser sjov ud, når Jonathan prøver at kysse hende. På den ene side er hun beæret over, at han har lyst til at kysse hende – men på den anden side har hun det ikke rigtig godt med den lille tunge, der partout skal køres ud i hele hende hoved. Det kan man vel godt forstå.

Hvor sært det end lyder – gør det mig intet, at han kysser med hele munden og alt hvad der dertil hører. Jeg elsker hans kys – hver og eet af dem. Det er en ære at få dem – også selvom man må vaske sig i hovedet bagefter – og forøvrigt så skal de rigtige kys nok komme. På et eller andet tidspunkt må han da bemærke, at der ikke er andre der stikker tungen helt ud af munden for at kysse et lille hverdagskys.

/ Min søns udvikling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *