For nogle måneder siden gjorde vi kort proces.. Ikke mere amning og natteroderi – og det virker endnu.

Og nu er der nogen af jer – A-mennesker- der vil grine af mig.. Men Jonathan vågner omkring kl. 6:00 – 6:30 – og nu er det efterhånden officielt. Jonahtan ryger fluks over i dobbeltsengen – og putter mellem mor og far. Det er bare verdens dejligste måde at vågne på.. At ligge og betragte de der ufattelig smukke – lukkede øjne – mens han bare drømmer og ser så engleblid og lækker ud.

Når man så er så heldig, at en morgenlummer, klatøjet og smilende datter så også gør os selskab – så er hyggen for alvor på plads.

Jeg er lidt bekymret for, om Jonathan nu langsomt får den ide, at han gerne må sove i mors og fars seng. Jeg kan nemlig allerede nu mærke forskel på, om jeg lægger han til lur eller for natten.. Han er sværer at lægge for natten – og hvis han kan få os til at lægge os sammen i mors og fars seng – så skal vi helst det. (Det er kun sket to gange – og begge gange var fordi det var ekstraordinært… fordi aftnen på en eller anden måde har været helt skæv.) Jeg er lidt bange for at skulle kæmpe med ham igen – eller at han begynder at rykke tidspunktet for, hvornår han vil over i vores seng – for jeg synes ikke det er morsomt, hvis han vil over kl. 3 … Så er vi tilbage i det gamle, hvor ingen – ud over Jonathan – sov ordentligt, fordi Jonathan lå og bredte sig.

Men men men.. Lige nu lugter det bare af, at min lille prins bare er et lille hyggedyr – nøjagtigt som sin mor – og derfor nyder at ligge og vågne i midten – mellem mor og far.

Så det vil jeg bare nyde i fulde drag.

/ Hjemme hos os, Sovevaner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *