Da jeg fik på barsel – for over et år siden, var det netop sådanne drømme jeg havde. At man mødes mange piger – drikker kaffe og snakker.. Nyder sin og hinandens børn. Det var min drøm om en barsel.

Nu kan hele livet jo ikke foregå med en Latte i hånden- men denne gang – i forhold til min første barsel – har jeg fået en masse mere ud af – p.g.a. NetDoktor. "Nu er der jo altså en verden ved siden af NetDoktor" plejer Sanne at drille.. og ja – naturligvis er der det. Den nyder jeg også. Men jeg elsker det faktum, at vi fandt sammen her – med den ene ting til fælles – at vores maver voksede. Jeg har virkelig nydt de cafeture – og de spirende venskaber, de har mundet ud i. Og alle de dejlige børn, vi har nu.. De er godt nok ganske særlige – alle sammen – med hver deres spirende personlighed.

Det er en underlig fornemmelse at sidde og føle, at vi kender hinanden enormt meget – så realiteten er, at nogen af os kun ses en gang om måneden eller hveranden måned. Men skriblerierne herinde gør, at vi alligevel kan følge med i hinandens liv og færden.

Da vi kom ud fra Gokken og Kokken skinnede solen fra en skyfri himmel. Man skulle tro den var gået i træningslejr for sommersole – for vejret var varm – og lyset borede sig helt ind i sjælen. Den halve times gåtur til stationen gjorde een let om hjertet..

/ Barsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *