Der var alen lang kø i Brugsen i går – men tiden gik som med et fingerknips. Køen forsvandt bag ved en søjle, jeg ikke kunne komme forbi med klapvognen. Jeg aftalte med den bagerste i køen, at jeg var bag hende – omend jeg stod 5 meter længere fremme – og hun orienterede så dem, der kom efter.. Og så ventede jeg ellers – med en storcharmør siddende i klapvognen.

Og imens storcharmerede Jonathans sig ind i alle kømedlemmerns hjerter.

"Borte borte tit tit" er et hit hver gang – og moren må jo underholde den søde baby, så tiden kan gå. Jonathan grinede højlydt – og ingen tvivl om, at samtlige i køen så på ham.. og smilede.

En dame kom fordi og skulle først bare smile lidt til ham. Hun fik naturligvis et kæmpesmil – med lyd på tilbage. Jonathan snakkede højlydt med hende- og hun måtte tættere på. Hun holdte ham i hånden – og han holdte fast, så man skulle tro han aldrig havde tænkt sig at give slip – og tilsidst måtte hun lige "dikke" ham under hagen – hvilket Jonathan belønnede med et næsten tandløst grin.

Alle omkring os smilede over den dejlige bløde, smilende, grinende og rare baby – der sad der og snakkede så imponerende – med alle de høje lyde – og gaga… Og langsomt kom vi alle sammen hinanden meget mere ved.

Pludselig var der en fremmed dame i køen, der da lige havde en lille anekdote med på vejen. Hun fortalte om en familiefest hun lige havde været til, hvor der var en lille 4 måneders baby, der – hver gang der blev stille, fordi der skulle holdes tale – begyndte højlydt at snakke – når nu der ikke var andre, der snakkede. Og den lille 4 måneders gamle baby fik forvirret samtlige talere.. og alle i forsamlingen havde smilet over forstyrrelserne. Sådan lige midt i Brugsen – fortalt af en dame – jeg aldrig kommer til at se igen.. til mig – og til de andre i køen – og vi følte os lige pludselig meget tættere…

Men kassedamerne i Brugsen er alt for effektive. Lynhurtigt var køen væk – og vi stod og betalte – mens alle kømedlemmerne gik forbi og vinkede farvel til Jonathan.

Måske var det en ide for Brugsen – sådan for at afskaffe køsurheden: Ansæt en bedårende og smilende baby ved hver kø.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *