Da Jonathan forleden endte UNDER vores seng, fik jeg ringet til BabySam. Vi har ikke bil – og derfor er det voldsomt besværligt "lige at tage ud og købe en seng". Overrasket var jeg, da jeg fandt ud af, at babysam leverer til døren een gang om ugen – og eftersom vi vidste præcis hvilken model vi ønskede, så var der overhovedet ingen problemer. Faktisk tog ham, der leverer varen, dankort.. Det kunne ikke blive nemmere.

Smilene var store hos begge håbefulde forældre efterhånden som vidunderet – en Monica-seng fra BabySam – blev pakket ud… Håbet om, at vi en dag skulle være kærester – om end blot om natten,- var ret tydeligt at læse i vores ansigter… Og vores glæde smittede. Jonathan kravlede lystigt rundt på sengen alt imens vi samlede den.

Vi udnyttede hans nysgerrighed til at læsse ham op i den med det samme. Vi hængte en masse legetøj op på kanten og lagde nyt sengetøj på.. Og så var Jonathan ellers – for første gang i sit liv – fanget. For et øjeblik var vi klar over – nøjagtigt – hvor han var. Sikke en fornemmelse 🙂

Vi bar sengen ind på plads – med Jonathan i den – der øjnsyneligt synes det var utroligt hyggeligt sådan at blive fløjet rundt i lejligheden i sådan en tingest af far og mor. I soveværelset snakkede vi lidt med ham – og med hans sædvanlige brede smil lod han til at være helt med.

Men så var det, vi gik ud af soveværelse. Faktisk tog det ham nogle minutter at opdage.. for der var jo egentligt rigtig hyggeligt i den der nye tingest. Men så var det, han lige manglede en dør eller noget… en kant måske.. så så blev den lille stakkels mand godt vred… Han vrælede i 2 minutter – og ind kom far. Far lagde dynen over Jonahtan.. Far smilede og forklarede Jonathan at dette monstrum var en seng – og at Jonathan nu skulle sove..

Helt hvad der herefter skete, står hen i det uvisse – for faktum er, at 4 minutter senere sov drengen – med numsen lige i vejret.. Og han sov ikke mindre end 3½ time.. så helt dårlig er sengen alligevel ikke.

/ Min søns skridt i livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *