Nede i Netto stod denne vidundermaskine. Dernede hed en "smoothiemaker" – og det er et godt navn til den, hvis man gerne vil lokke sådan en som mig til at købe den. Faktisk kan man gå så langt som til at sige, at det lykkes. 299 kr fattigere – men en "smootiemaker" rigere.

En smootie – for dem der ikke lige kender begrebet – er en drink der i al sin enkelhed nærmest ikke er andet end most frugt. Den skal være tyk som bare fanden – og så skal der helt MANGE frugter i.

Efter min lille rundtur i grøntafdelingen, må bestyren af Netto have ringet til nabobutikken i håb om, at DE havde nogle frugter tilbage, for han havde haft en MEGET grådig kunde.

Vel hjemme igen med 20 kilo frugt – og min smootiemaker. Egentligt kan man også bare sige, at det er en blender med hældetud, for det er vel reelt hvad det er – men det er ligemeget… Det var de der smoothies, jeg kom fra.

Lige en banan, en håndfuld hindbær og lidt ananas – og så 5 isterninger og ½ kop vand…Og så lige en øresynderrivende støj ÅHHHHH Det er det rene slik

Det blev ikke dårligere af, at jeg tilførte appelsin.. og den var også go, da jeg lavede den med minimælk.

Så nu er jeg faktisk helt gået over til flydende kost: Kaffe fra kaffecentere – og smoothies fra smoothiesmakeren.

Og så er det, jeg har gået og tænkt lidt over det med impulskøb – for det er vel kun et ægte impulskøb, hvis tingesten ender inde bagerst i skabet uden nogensinde at have været brugt – eller hva?  

/ ..sagde hunden, Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *