Vi fandt på en god og givende leg igår. Det er ikke tit det sker. Normalt er legene gode for min datter – men jeg keder mig ret hurtigt – hvilket vel egentligt er naturligt nok.. Men denne leg var undtagelsen, der bekræfter reglen.

Vi var i bad sammen – og hurtigt fik datteren den ide, at hun ville masserer mig.. Åhh… så skidt da, smilede moren og lagde ryg til de skønneste og dejligste pigefingre. "Mor skal vi ikke lege skønhedssalon – så er du først kunden og så er jeg kunden?" Og jo, det gik nok an.

Først var der rygmassagen – der i sig selv var SKØN. Derefter lagde hun en ansigtsmaske på mig med noget kamillecreme.. Derefter blev min ryg og mine ben og arme vasket godt og grundigt med en vaskehandske med hamp, vi fik til jul. Hold op hvor var det dejligt.

Bagefter var det datterens tur til at komme "i skønhedssalon". Først blev hun vasket i hovedet (uden hun brokkede sig) – Derefter blev armene vasket og masseret – og hun fik en manicure – indbefattende en negleklipning, der IKKE blev brokket sig over.. Derefter nåede vi til fødderne. De blev også vasket godt og grundigt med hamphansken – og herefter blev tåneglene også klippet. Efter en ansigtsmaske, fik hun også vasket håret.. for det gør man jo på en skønhedssalon.

Det er længe siden en leg i den grad har været til min fordel .. og datteren står her ved siden af og smiler – og siger "Jeg nød det altså også"  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *