Hvor er det dog fedt, at have købt 4 dåser kokosmælk til sovsen – og så finde ud af, at gæsten er allergisk overfor kokos. Hvad gør man så? Laver sovsen seperat eller fortsætter festen på skadestuen? "I skal ikke tænke på mig" … Nej, søde tante – men noget SKAL du jo have at spise -ikk! 🙂

Een ting er, at have børnenes alder til fælles – og det har vi endda knapt iøjeblikket – nu hvor Mattias sidder ufattelig flot med hele sit gebis og prøver at holde sit legetøj indenfor en håndsbredde – mens Jonathan mosler rundt som en anden lille gulvklud og negler alt hvad han kommer forbi.. Men den ene ting burde ikke være nok til et dybere fællesskab. Det er det måske heller ikke – og måske er det i virkeligheden fordi der er mere til fælles, at aftnen blev et hit.

Vi havde besøg af et hyggeligt par i aftes.. Et hyggeligt par med en lille brunøjet – og lettere klatøjet Mattias.. De kom med en æske chokolade, der var størrer end barnet – og alligevel nåede jeg… jeg mener vi næsten at fortære den i løbet af aftnen.

Aftnenen forsvandt bare… lige pludselig var den gået – og vi var blevet 100 historier og adskillige grin rigere. Og så står man pludselig der og har lyst til at sige "Jamen går I allerede" … men siger ikke noget, for når man ser på klokken, så er det ikke "allerede" – så er det midt om natten – og det hyggelige selskab og de dejlige historier har flydt i time efter time.

Nu sidder kæresten og jeg og deler en øl – og for første gang nogensinde skal kæresten lige høre lidt mere om, hvad det der NetDoktor er for noget.. For om ikke andet – så er det jo nogle meget søde mennesker, man møder der inde. 🙂

Tak for en rigtig dejlig eftermiddag og aften…  

/ Hjemme hos os, Venner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *