Da min datter var lille fik vi alt hendes tøj foræret indtil hun blev 2 år gammel. Jeg tror jeg købte een ting, bare for ligesom at have været med.. MEn det var unødvendigt.

Det er det egentligt også med Jonathan, hvis jeg da ikke har noget imod, at hans tøj er lidt stort eller lillet i det – i en periode – vi har nemlig ikke fået ret store mængder af størrelse 74.

Så nu har moderen snoldet … og næsten med rette.

Sikke en slikbutik at gå i. De lækreste mærker – og de lækreste stykker tøj. Og denne gang – mod da datteren var lille – er pengene noget størrer. Der er ikke de samme restriktioner på, som der var sidst .. ganske enkelt fordi vi tjener mere – og er blevet bedre til al det med økonomi.

Jeg kan huske sidste gang med datteren. Vi forelskede os i en trøje i størrelse 62 til 250 kr. Vi var rørende enige om, at det var ALT ALT for dyrt til så kort tids brug. Denne gang får kæresten ikke bonnen af se, for der er vist flere ting, der går gennem loftet.

Først og fremmest fik han sig en dragt til vinter – en lyseblå sag, der skriger : Jeg er baby – og min mor er stolt af det!! Derefter et sæt i grønt og brunt. En herlig og kvalitetstrøje med lidt værk på maven..

Jeg fandt også et par klapbukser fra Disney – og dertil en lille bluse. Jeg faldt også for en mørkeblå disneytrøje, der i den grad overgik budgettet fra sidst. Jeg valgte da også tilsidst – da jeg hørte den endelige regning, at lægge den pænt tilbage igen.

Øj.. Jeg har godt nok spenderet – og FØJ hvor var det en god følelse. Jeg kom også til at finde en larve fra Lamaze- som kan spille og larme, når man lege med den.

Hvor er det fedt denne gang at have lidt mere at rutte med.. så man kan købe det man nu synes om.. og ikke det der nu er råd til.

(P.s. Een af grundene til, at der er lidt mere at rutte med, er fordi vi har valgt bilen fra – så er det altså ikke fordi vi som sådan er rige)  

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *