"Stop lige tiden, mor" – siger min datter ret ofte. Hun får f.eks. lov at sidde foran computeren i 1 time.. Hvis hun så lige skal tisse, så kigger hun ind i stuen og siger "Stop lige tiden mor" – og så regner hun med, at jeg lige giver hende et minut eller to ekstra foran computeren.

Stop lige tiden.

Jeg vil ikke have et minut eller to.. Jeg vil have de sidste seks måneder tilbage. Min søn – ham den lille gammelsmølf, der blev født alt for tidligt.. Der lå i lys – og havde en elendig start på livet. Ham, der altid smiler og er så glad. Min søn.. Jonathan Løvehjerte, der rullede og kluklo langt hurtigere end jeg forventede.. Min søn.. Yngste medlem af fodboldklubben – og smukkeste dreng i verden.

Stop lige tiden. Spol venligst tilbage..

Jeg ventede så ufattelig længe på ham. Og nu er han her.. Og ikke nok med at han er her.. Han har fået sat mit liv på fast foreward. Men det er en fejl, for jeg vil opleve alt i slowmotion. Det kan slet slet ikke gå for langsomt.

Idag bliver min søn 6 måneder gammel. Det første halve år af hans liv smuttede lige forbi mig. Min lille bitte dreng, min lille baby, knokler som gal, for at komme op – ud – hen og blive talende. Blive selvstændig.. og jeg står tilbage måbende – og fatter slet, slet ikke hvor tiden forsvandt hen… så..

STOP LIGE TIDEN !!!!!!

Min elskede Jonathan – Tak for de første 6 måneder.

/ ..sagde hunden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *