.. fantastisk.. Jeg tror aldrig jeg helt får nok af de øjne. Og han bliver en skøn dreng – for han har en kvik og klog mor.

Hans mor og jeg fik nogle rigtig gode samtaler.

En af de ting, jeg fik vendt, var hvordan jeg ønsker at benytte siderne her.

Vi er flere hundrede mødre her. Vi kunne tilsammen være verdens bedste leksikon for nybagte mødre og gravide – for tilsammen ved vi alt.. Det er det, der gør alt så genialt på disse sider. Nogen af os har 10 børn – andre er lige blevet mødre for første gang. Nogen af os har de mest stille børn – andre af os har dem, de med "veludviklede lunger". Vi har kvinder, der har aborteret, kvinder, der har født på alverdens måder – og vi har kvinder, der sidder i udlandet og bruger dette lille vindue til at kigge hjemaf.

Ligegyldigt hvilket spørgsmål man måtte kunne finde på, så vil der være kvinder, der kan fortælle, hvad de gjorde. Ligegyldigt i hvilken situation, man føler sig alene eller uforstået – vil der kunne findes ligesindede på disse sider.

Men for lige så mange vidunderlige kvinder, der er her på disse sider, er der også en "anden" opfattelse af, hvad "familien" er for en størrelse. Hvilke værdier en familie skal indeholde, og hvilken form, netop den kvindes familie har. Ikke to familier er eens. Mange ligner hinanden, men intet menneske er ens – ingen babyer er eens – ingen familier er helt ens. Og gudskelov for det – for det er jo trods alt det, der gør at netop min familie og mine børn er de bedste i verden.. (som jeg håber, din familie er for dig!)

Selvom jeg har to børn, så ved jeg ikke hvad Thomas eller Gitte har behov for.. Jeg kan have ideer – jeg kan komme med historier, der minder om,- men jeg kender kun mine egne børn. Eftersom jeg har to – så har jeg måske nogle flere og andre oplevelser, end hvis jeg kun havde een – men faktum er, at jeg er verdens bedste mor for mine to børn – men jeg er ikke verdens bedste mor for andre end de to. De andre børn har selv deres egen "verdens bedste mor".

Forleden bad jeg om hjælp til at ændre Jonathan søvnrytme – der var gået i smudder mudder om natten. Julie og Heidi kom med råd om lange ture i barnevognen og varme bade ved aftenstid. Vi prøvede – og det virkede. Så tak for rådene.. Jeg håber, at mine råd indimellem har samme effekt – men jeg håber også at andre sorterer i mine råd, og kyler dem af h. til, som de ikke kan bruge, fordi deres børn ikke er som mine.. For jeg er een af de hundrede mødre, der her på NetDoktor kan støtte og hjælpe hinanden.. og det er en gruppe jeg er glad for – og stolt af, af være en del af.

Så tøser: Tak for et godt forum.

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *