4 dage i Lalandia blev det til. 4 varme, skønne dage, hvor tiden smuttede ud mellem vores fingre som varmt ler på en sommerdag.

Jeg var på forhånd skeptis over, hvordan Jonathan ville tage forandringen. Jeg var bange for, at han ville have svært ved at sove og måske i det hele taget svært ved at være med, fordi omgivelserne er nye og anderledes.. Men mine tanker blev gjort til skamme.

Jonathan har haft et skønt mønster på turen. Han har sovet fast 3 timer – og har så været vågen 1½ time. Sidste dag kunne jeg ligefrem amme ham "på forhånd" og så sov han ellers gennem et helt resturantbesøg..

Når han så har været vågen har han været endnu mere vidunderlig. Store klare, blå øjne, har ville snakke med alle. De to store piger på 7 år, har kunne gå rundt med ham – og sidde og snakke med ham – til alle tres store fornøjelse. Den lille pige – på knap 1½ år har også snakket med ham – og han har fundet sig i hendes lidt mere hårdhændet fremgangsmåde.

Han har også været med i vandet (det varme babybassin naturligvis) – hvilket han nyder i små doser. Når "dosen" så er overstået falder han omkuld. Det er noget af en anstrengelse at bade sammen med mor.

Vi har været voldsomt overrasket over, at det kunne være så nemt og dejligt at have en 9 uger gammel baby med på ferie.

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *