Jeg er blevet gammel – så gammel, at det er ganske normalt og helt rigtigt, at alle i min omgangskreds nu også har børn. Og hvor er det dog dejligt at have barsel sammen med resten af Danmarks befolkning.

Det var svært at finde "venner" dengang min datter var lille. De fleste var ældre end mig – og jeg passede ikke ind i "mønsteret" – vi manglede villaen, volvoen og det alt alt for godt betalte job.

Men nu matcher vi.. Og derfor kommer der piger forbi på uventet besøg. "Må vores pode se disneysjov her?" "Ja – gu fanden må I det – kom ind kom ind." Og så det store smil fremme i ren forvening om nogle hyggelige studer forude.

Og timerne efterfølgende med kaffe, disneysjov og en sludder for en sladder om de skønne unger – og når timerne er gået – er jeg blevet klogere. F.eks. ved jeg nu, at babysvømning kan trætte vores skønne unger -så man kan få en nattesøvn. At arp kan fjernes med olie eller vaseline (Jeg foretrækker olien, da vaselinen er et affaldsprodukt) At min søns navle er usædvanlig smuk 🙂 og at der går nogle gode film til august i vores babybio om fredagen.

Hvem der dog bare kunne gå hjemme hos ungerne hver dag resten af livet *suk*

/ Hjemme hos os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *