"Uuu uu Er der nogen, der kan hjælpe mig" – Jeg har det, som står jeg i en jungle og kan dårligt finde rundt. 1000 spørgsmål presser sig på vedrørende barslen – og lige om lidt, skal det hele være på plads… Men det er det bare ikke.

Naturligvis skal jeg have de 14 uger med løn, jeg er berettiget til. Derudover, troede jeg, at jeg havde ret til 10 uger mere med løn, fordi jeg er offentlig ansat. Men de 10 uger blæser nu i vinden. Jeg kan ganske enkelt ikke gennemskue om jeg har dem eller ej.

Fordi Jonathan har været indlagt, har jeg desuden mulighed for at søge godtgørelse for de 14 dage – men jeg har ingen ide om, om det er med løn eller på dagpenge – og der er jo altså en vis forskel trods alt.

Dertil kommer, at jeg kan strække min barselsperiode på dagpenge. Skal man vælge 32 uger, 40 uger eller måske flere. Dagpengeperioden er kortere så vidt jeg forstå, fordi jeg får fuld løn under de første 10 uger (tror jeg altså… så vidt jeg kan læse af de meget kryptiske papirer).. Altså er dagpengeperioden på 22 uger – som altså kan laves op om 30 uger eller 38 uger. Men for at kunne vurderer om man kan leve på nedsat dagpenge, så skal man også vide, hvad de fulde dagpenge er. Hvilket jeg ikke aner en fejende fis om.

Så er der den ferie, jeg skal afholde i 2003/2004. Den står allerede på min feriekonto og venter,- men den kan jeg af logiske årsager ikke benytte, da jeg jo holder barsel hele året. Altså skal de 6 uger enten udbetales med begrundelse i, at jeg ikke har mulighed for at afholde dem – eller også skal jeg have lov at skubbe dem til næste år.

Og så er der tilsidst feriefridagene.. Ude hos os er vi oppe på 5 feriefridage om året – mener jeg.. De skal også afholdes.

Såvidt jeg kan regne ud, skal jeg på arbejde igen d. 23. juli 2004 … men hæng mig ikke op på det, for jeg har ingen ide, om jeg har regnet rigtigt.

Forvirret ??

Den nye regering har det klart gjort det overskueligt og enkelt … or not.

/ Mine meninger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *