En aften foran computeren som så mange andre – tager jeg foden op på stolen – for at skifte stille og sidde behageligt.. Og så er det det går op for mig: MIN ANKEL ER VÆK!!

Jeg prøver at trykke der, hvor min ankel engang sad. Den eneste fornemmelse jeg sidder tilbage med er sådan en “blaber” fornemmelse i fingeren – som at stikke fingeren ned i en gang “slimy”

Kæresten smiler lidt “Hva så – har du ikke opdaget vandet i kroppen før?” Øh hva.. Ja, han havde sådan et lagt mærke til, at min ben og mine hænder “voksede ret alvorligt” efterhånden som det bliver aften. Morgenen efter er de værste hævelser væk. Jeg undre mig, for jeg føler egentligt jeg normalt har rimeligt styr på min krop,- men vandet i kroppen har jeg helt og aldeles overset.

Når man så sidder med viden om, at jeg har vand i fødder og hænder, er der pludslige en masse ting, der falder på plads.. Så er det DERFOR, jeg er holdt op med at gå med strømper. Jeg har ikke tænkt over, at de irriterer mig,- jeg har bare taget dem af.

Skoene har jeg kun eet par tilbage af.. Og det er nogle gode, gamle udtrådte nogen.

Forlovelsesringen er forlængst gemt væk (og dengang vidste jeg egentligt godt, hvorfor jeg tog den af !)

Jeg er blevet helt facineret af min alt for store og meget vandet krop. Mine fødder og ben ser helt forkerte ud,- og mine fingre.. de ligner mere og mere små pølser. Mit normalt rimelig fine håndled bliver også tykkere.

Kæresten kom med den ultimative bemærkning “Vanden er jo også en del af de ektra kilo, du har taget på” … Det kunne jeg KUN være enig med ham i – og jeg er sikker på, at der må være omkring 8-10 kilo vand i min krop 🙂

 

100 5804

Jeg havde ikke lige et billed af en flodhest – så et næsehorn må gøre det

 

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *