"Hej mormor…. Jeg var til kontrolscanning igår" "Nå, fandt i ud af, hvad kønnet er" … "Uha, den er værrer… Det er ikke kun en dreng…" "SKAL DU HAVE TVILLINGER" "Ja,- altså …" Det tog bare mormor 10 sekundter at gennemføre planlægning og velkomsten af to drengebørn. At jeg halvkvalt af grin, talte om, at det havde vi slet ikke råd til – og at de ville lave kejsersnit på mig før tid.. Det var mormor slet ikke bekymret over.. Tænk – tvillinger.

Jeg turde ikke lade hende blive i troede mere end 5 minutter. Guderne må vide, hvor mange mennesker, hun kunne nå at snakke med i de 5 minutter. Og hvor blev hun skuffet, da jeg måtte sige: Aprilsnar.

Kæresten blev møjsur. Ham ringede jeg til og fortalte, at jeg havde købt en opvaskemaskine – til 12.000 kr – og at der kom en tekniker kl. 13:00 idag og ville sætte den op. "Sådan nogle store ting køber vi da altid sammen.." konkluderede han skuffet. Det var måske også lige en kende over, hvad han havde tænkt sig at give for den. Da jeg havde sagt "aprilnar" var det sjovt nok meget nemmere at sælge ham ideen om en maskine til 6.000 kr 🙂

Nok om det. En skøn gåtur på 5 km blev forceret på 1½ time. Det er ½ time mere end det plejer at tage,- men hvor var det dog en skøn følelse, at KUNNE.. selvom vi gik så langsomt, så selv sneglene overhalede.

Der var to, vi skulle passe på, for datteren kan også blive træt i nakken af at bevæge sig for meget – hvilket helst ikke må ske. Men det skete heldigvis ikke. Vi er ret imponeret over det barn, vi har fået med hjem fra hospitalet denne gang. Det er utroligt, hvad korrekt smertebehanding, kan gøre ved eens sind. Vi føler nærmest, vi har fået et DAMP barn – i forhold til den tullemor, vi havde før.

Efter turen i under den skønne blå himmel, er der rigtig kommet gang i maven. Den lille virker som om han er blevet inspireret af mors strabasser, så nu løber han sit eget lille marathon.

 

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *