Hvis ikke det ER på kanten af loven, så burde det være!

Vi har forelsket os i en Sleppi-seng, og jeg havde set den mange gange i butikken “Kære Børn” i Lyngby. Fredag skulle vi så endelig ind og købe den.. Datteren havde glædet sig – og ligeledes havde de håbefulde kommende forældre. Vi havde set prisen mange gange – faktisk hver gang vi kom forbi sengen: 3499 for den billigste model – og 3999 for den dyreste. Den farve, vi ville have, ville koste 3699 kr. Det er i overkanten for en seng, men denne kan bruges som vugge og senere som to stole.

Jeg var godt klar over, at der nok ville komme noget på .. jeg regnede med omkring 1000 kr Så vi startede med at spørge til prisen. Jeg var MÅLLØS.

Det var grund, grund, grund modellen, der ville koste de 3699. Hvis man ville have himmel, kostede det yderligere 570 kr for et stykke stof og 200 for en pind. Hvis man ville have en vugge var der igen en ekstrapris på 1600 kr. Bare for de grundmoduler, vi ønskede at starte med, ville sengen koste over 7000 kr !! FOR EN BABY SENG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dertil kom yderliger de moduler der skulle udvides med, når babyen bliver størrer endnu. Alt i alt: 10.000 kr for en seng, der kun holder 3-4 år !!

Dertil skal sige, at vi i forvejen havde læst i et eller andet blad, at den seng faktisk er dumpet i en forbrugertest, fordi den ikke er solid nok. Vi havde selv tænkt os at forstærke bunden, så den blev forsvarlig.

Ekspedienterne var desideret flabede. Jeg blev mildest talt målløs, da jeg så prisen.. Særligt fordi prisen hurtigt var fordoblet alene for den model vi have set på. Vi havde 3500 kr med i kontanter – og vi havde tænkt os at bruge for ialt 30.000 kr i den butik – men det gør vi så ikke lige alligevel. Da jeg udbrød “Men så koster den jo 7000 kr!!” svarede ekspedienten flabet: “Ja, I kan jo bare købe en anden seng til 700 kr.” men derudover havde hun nu ingen intention om at hjælpe. Der stod ikke mindre en tre ekspedienter. Igen af dem foreslog at se på andre senge – altså ud over, at vi jo bare kunne købe den billigeste model.. Ingen af dem gjorde noget som helst andet end at stå og underdrive prisen. (få 1695 til at være 1500 kr f.eks.! )

Det er en flot seng,- og jeg vil MEGET gerne have den,- men een af argumenterne var, at det var en seng OG en vugge – men når en seng og en vugge koster over 7000 kr – så var det måske billigere bare at købe en vugge og en seng i to møbler ! En sød vugge kan fåes fra 700 kr og op til knap 2000 kr og en sød seng kan fåes fra 500 kr og op til … ja: 10.000 kr.

Vores 30.000 kr til babyudstyr bliver IKKE placeret i Kære Børn. Så meget er nu helt sikkert

/ Forbrugererfaringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *