Uha, hvor har jeg det godt.

Jeg har spist sundt og lækkert – og kun 1800 kalorier vel og mærke uden sult. Faktisk var det meningen, at jeg også skulle have haft en reje mad inden sengetid (ialt 400 kalorier) – men jeg var for træt og for mæt. Derudover har jeg motioneret 35 minutter (power-walk) – og jeg kan mærke på mig selv, at jeg er kommet over det der punkt, hvor jeg føler det "er så synd for mig fordi jeg ikke kan gøre noget" til det punkt, hvor jeg erkender, at NATURLIGVIS kan jeg gøre noget.

De første dage er altså lidt hårde- fordi alt min mad skal vejes.. (for at komme tilbage i rytmen med at kunne vurderer hvad 100 kalorier er) Men idag skal jeg have rejemad (muf) og banan til mellemmåltid. I aften skal vi have pandekager, og jeg har allerede købt min fedtfrie is, som jeg skal have på mine fedtfrie, kalorielette pandekager.

Dertil kommer, at jeg tager mine vitaminer, jern og kalktabletter.

At spise kalorielet, betyder, at man skal spise voldsomt meget grønt (Mindst 600 gram om dagen) for at kunne gå mæt i seng, så det, at spise sundt er altså det samme som at spise kalorielet.

Eftersom dette er nyt, ved jeg endnu ikke hvor mange kalorier, jeg forbruger om dagen. Det finder jeg ud af i løbet af denne uge. (Det kan jeg regne ud udfra hvormeget jeg taber mig.. hvis jeg taber mig) Den endelige justering skal være sådan, at jeg hverken tager på eller taber mig.. Men det er først om 3 uger.

Jeg har lige spist en forrygende frokost til 400-500 kcal.
200 g rejer (det fylder til orientering næsten en hel tallerken – rejer indeholder relativt få kalorier … 60 kcal – og det hele kommer fra protein)
en bolle (jeg skal også have fibre)
salat,
agurk og
champignon til at pynte med,- og dertil en
hjemmerørt dressing med mayonaisse i. Og så lige en gang pebet og citron. Det var SÅ godt !! Det er slet ikke til at fatte, at jeg faktisk kommer til at tabe mig af den potion 🙂

 

/ Vægttab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *