Av av av.. VI kom først i seng kl. 22:30 igår. Min datter klarede det fantastisk, men hold op hvor var hun træt til sidst. Vi fik lavet 5 gange bolsjer. Jeg havde købt cognac-olie til kæresten, men de bolsjer blev altså ikke ret gode. Som min veninde sagde: "De har en bismag af gammel karklud" og da jeg så prøvede at redde dem med vanilie, "jo,- men der er alligevel noget mug-smag ved dem" – er du gal hvor vi grinede.

Men det var hårdt – benhårdt. 2 børn, der gerne vil være med over det hele og bolsjemasse på 162 grader – der klæber til huden, hvis man ved et uheld får det på sig. Massen skal masseres meget for at få olien godt ind, og dermed smagen jævnt fordelt. Musklerne i fingrene er blevet brugt godt. Desuden stod jeg op – alt for meget. I stedent for at holde de pauser, jeg skulle/kunne når bolsjemassen f.eks. kogte op, så stod jeg op og holdte øje med alt. Det har medført at mine ben kunne flyve, da jeg først fik sat mig. Jeg var SÅ ufattelig træt.

Idag kan jeg mærke hele min krop. Mest af alt har jeg ondt i bagen. Den er så øm, så øm – og for første gang nogen sinde har jeg tænkt tanken, at jeg jo også kunne få bækkenbundsløsning, hvis jeg ikke passer ordenligt på mig selv. Bare fordi det gik godt sidst, er ikke ensbetydende med, at det går godt denne gang !! Det fik mig egentligt til lige at stoppe op. Jeg SKAL slappe mere af og passe bedre på mig selv. Jeg tror ikke jeg fejler noget som helst,- men jeg ER gravid og min krop går igennem meget i forvejen – uden jeg behøver at stresse den oveni.

/ Graviditet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *