Jeg har været i byernes by før. Og hver gang har jeg drømt at være der sammen med ham, den helt særlige.. Og at vi to kunne slendre igennem Louvre og se nyforelsket ud over byen fra Eiffeltårnets top. Men det er blevet ved drømmen – for hver gang jeg har været afsted, har det været i en størrer gruppe – hvoraf ingen af de andre har været noget, der mindede om en kæreste.

Nu skal jeg på kærlighedsrejse.

Lige om lidt letter flyveren sammen med mit hjerte – og destinationen er Paris. Rammen om 4 dages alvorlig voksentid. Allerede bestilt er turen til Louvre, sejlturen på Seinen og middagen i Eiffeltårnet. Sågar en tur til Moulein Rouge er det blevet til.

Tænk at rejse sammen med ham, man elsker. Tænk bare at bruge ethvert minut i en fremmed by på den ene ting: at være sammen og skabe fælles minder… til brug i fremtiden. Til brug de dage, hvor alle børn er samlet, og tiden til ham og mig, er ikke-eksisterende, nøjagtigt som det skal være.

I virkeligheden sigter vi jo ikke efter 4 dage i Paris -men i langt højere grad på dagene – og årerne efter, når vi kan se hinanden i øjnene og sige “kan du huske…”

Vi har fire dage til at skabe så mange “Kan du huske…” som det er menneskeligt muligt.

/ Morten

10 Replies

  1. Hvad blev der af nuet? Er I ikke bedre tjent med at være der hvor i er, istedet for at være 20 år herfra?
    (ren spekulation fra gid det var mig 😉 God tur!)

  2. Hold da op hvor har du bare ret – med at det ikke “bare” er de 4 dage, men netop tiden hvor minderne blev skabt… og tiden man vil mindes og glædes i al evighed..
    Rigtig go’ tur, til jer begge.

  3. Åhhhhhhhhhh jeg håber I har det vidunderligt ……….
    Kys det hele fra os, sidst vi var der alene var på vores bryllupsrejse, og jeg vil så gerne på kærlighedstur med manden min igen ………..
    Vi glæder os til at høre ALT om turen og gerne i selskab med en god middag og et enkelt glas ;o).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *