Vi samler på oplevelser – han og jeg.

På torsdag tager vi til Joe Satriani koncert. Noget jeg RIGTIG glæder mig til. Tilsyneladende er der ikke så mange piger, der er faldet for hans fantastiske instrumentale musik – men som gammel P4-vært kendte jeg hans musik dengang – og det er ren gudemusik. Jeg kender ikke nogen musiker, der kan få en guitar til at synge, som Joe Satriani. Ordene ligger i ens egen underbevidsthed som rene toner og følelser. Det er fantastisk.. og jeg glæder mig HELT vildt.

Og til Juli rejser vi et lille smut til Paris. Bare nogle enkelte dage. Hvor ellers skal to, der lige har lært at elske hinanden, befinde sig, hvis de ønsker at se hinanden dybt i øjnene for en stund.

Tænk at få lov at opleve Louvre sammen med een, der har lige så meget lyst til at gå rundt derinde, som jeg har! Jeg har været i Paris ved flere lejligheder – og jeg har stået på pladsen foran Louvre mange gange – men mine rejsefæller har altid været mere interesseret i musik, dans og almindelig café hygge.

Jeg elsker oplevelser.. Oplevelser er balsam for sjælen – og kitten der får det hele til at sidde fast indeni.

/ Morten

2 Replies

  1. jeg har adresse til jordens bedst beliggende hotel – lige over for Notre Dame – værelse med udsigt 80 EUR og uden udsigt 65 EUR – det er godt onk 1 stjernet, men venligheden, beliggenhed og evt udsigt er det hele værd. Men i skal nok booke snart for sjovt nok er det ret poppulært.

  2. Hej Kriss..
    DET skulle jeg have vidst. Han spurgte mig for nogle uger siden “om jeg ikke kendte..” og det måtte jeg sige nej til.
    Vi har booket 400 meter fra Louvre 🙂 Jeg glæder mig VILDT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *