Mobberier vil ingen ende tage. Når først en enkelt Alabama Slammer og et par Screaming Orgasms er indtaget – er der frit slag i mobbedejen.

Jeg var til fest hos min veninde i lørdags. En ordentlig een af slagsene.. En af dem, hvor værten insisterede på, at sørge for at få sine gæster drukket godt og grundigt fulde. Faktisk var hun så insisterende, at hun gav os alle en drinkopskrift og bad os lave netop den drink til alle gæster.

Dermed sad vi med den ene farverige drink efter den anden – både før, under og efter den dejlige mad. Den ene smagsoplevelse efter den anden. Og først efter 10 timer – og 12 forskellige drinks, mente værtinden at målet var nået – og hendes gæster kunne derefter selv mikse og drikke efter behag. Netop fordi indtagelsen var over så mange timer, føltes det faktisk ikke så voldsomt. Det var sjovt at smage alle de forskellige drinks – og jeg ved nu, at Jägermeister kan bruges på mange forskellige måder – og at det faktisk kan smage godt! Det er f.eks. ikke sidste gang, jeg har blandet Jägermeister med soft-ice.

Men altså – med en go pind i øret, var der ellers lagt i kakkelovnen. “Med himlens røde skær henover en duft af abrikos” fablede dagens værtinde med en slet skjult henvisning til, hvordan jeg dagen efter – i romantiske vendinger ville beskrive aftens traktement. Jeg forærede hende en go bog tilgengæld – en af dem, der udkommer en gang om måneden, og hvor der på omslaget står “Spar 10 kroner”. Titlen var vist noget med “For venskabets skyld” og “Romantik og bryllupsdrømme”… og de få oplæste linier, gav mig fuld tillid til, at min veninde nu er velbevandret ud i romantik – så velbevandret, at hun måske ligefrem kan komme med nogle gode formuleringer, når jeg selv er færdig med at farve himmellegmet i alskins fantastiske farver og romantisere det, at indtage aftensmad og se på snegle på vejen.

Faktum er nu, at aftnen slet ikke VAR romantisk – kun og alene skide sjov. Sådan sjov, så man har helt ondt i maven dagen efter – ikke fordi tømmermændene sniger sig ombord – men fordi mavemusklerne er blevet så velmotioneret, at de vist egentligt havde haft godt af lidt udstrækning. Og så farverig, at man næste morgen kunne grine, når man børstede tænder, og spyttet fortsat var blåt, efter indtagelse af MINDST 4 drinks indeholdende alt for store mængder af Blå bols.

Det var alligevel en fest, jeg vil huske tilbage på længe med et alvorligt grin om min mund.

/ Venner

4 Replies

  1. Jeg bliver GROV mobbet for at være “for romantisk” i øjeblikket 🙂
    Men dertil må jeg så sige, at der vist er noget om det.

  2. Jamen du er jo romantisk – men det må vi jo bare acceptere – eller finde en anden og sortere blog…..
    NEEEEEEEEJ
    Lyder som en fantasisk sjov aften.

  3. Det var hylende morsomt – og for mit vedkommende første gang, at en fest blev afsluttet med en cykelhjelm på hovedet ….vist forresten første gang jeg nogen sinde har været iført en cykelhjelm 😮 jaja, alt kan ske, når en jyde kommer til staden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *